Вести

Соопштенија

Извештаи

Повици

Национална рурална мрежа

Покана за прво собрание до сите членови

19.12.2022
Почитувани членови на НРМ. Ве повикуваме на прво собрание на НРМ за избор на членови на управен одбор на НРМ. Имате можност да предложите кандидат а потоа да гласате за најдобриот предложен кандидат  од ваш...

Прво собрание на НРМ 21.12.2022

11.12.2022
На 21.12.2022 година (Среда) во 11 часот во ХОТЕЛ Континентал ќе се одржи ПРВОТО СОБРАНИЕ НА НРМ за формирање на Организациски форми и избор на членови за Управниот Одбор на НРМ.

Фестивал на виното Тиквешија 2022

10.12.2022
Традиционално и оваа година на големиот празник Св. Климент Охридски по 6ти пат се реализира уште една голема приказна од Здружението Винотек - Кавадарци, Фестивал на вино Тиквешија 2022, на кој имаше голем број изложувачи и уште поголем број присутни посетители.

Национална рурална мрежа на МРТ 1 емисија Аграр

02.12.2022
Информација до сите заинтерисарни кои сакаат да бидат членови на Националната рурална мрежа. Во недела на 11.12.2022 на МРТ емисија АГРАР една од темите ќе биде воспоставување и работа на НАЦИОНАЛНАТА РУРАЛНА МРЕЖА