Предлог активност по мерка 3

Предлог активност по мерка 3

Јавен повик за поднесување на предлог активности за спроведување на Акцискиот план на Националната рурална мрежа во Република Северна Македонија за периодот 2023-2027 година, за годишниот акциски план за 2023 година, кој ќе се финансира со средства од мерката 3 „Активности на Националната рурална мрежа“ од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2023 година.

 

 

 

За да имате можност да ги пополнувате формуларите, потребно е да сте регистриран и одобрен член на Националната рурална мрежа и да бидете најавен на системот со вашите корисничка сметка и лозинка.