Национална рурална мрежа на МРТ 1 емисија Аграр

02.12.2022
1

Информација до сите заинтерисарни кои сакаат да бидат членови на Националната рурална мрежа. Во недела на 11.12.2022 на МРТ емисија АГРАР  една од темите ќе биде воспоставување и работа на НАЦИОНАЛНАТА РУРАЛНА МРЕЖА