Покана за прво собрание до сите членови

19.12.2022
НРМ

Почитувани членови на НРМ. Ве повикуваме на прво собрание на НРМ за избор на членови на управен одбор на НРМ. Имате можност да предложите кандидат а потоа да гласате за најдобриот предложен кандидат  од вашата организациска форма.

Настанот ќе се одржи на 21.12.2022 Среда во 11 часот во Хотел Континентал во Скопје.

Дневниот ред ќе биде објавен на нашата вебстрана.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !
 

Со почит,

Секретаријат на НРМ