Прво собрание на НРМ 21.12.2022

11.12.2022
Прво собрание на НРМ

Информација до сите заинтересирани потенцијални членови и членови на НРМ. Крајниот рок за аплицирање е 15.12.2022 година. На 21.12.2022 година (СРЕДА) во 11 часот во ХОТЕЛ  Континентал ќе се одржи ПРВОТО СОБРАНИЕ НА НРМ за формирање на Организациски форми и избор на членови за Управниот Одбор на НРМ.

Од секоја Организациска форма ќе бидат избрани од двајца до тројца членови со различен облик на субјект. Присуството е задолжително на секој пријавен член заради транспарентен и сеопфатен избор на секој член на УО на НРМ.