Политика за користење на колачиња - заштита

Како додатно да се заштитите

Секој интернет прелистувач (Chrome, Brave, Edge, Safari, IE) има во себе повеќе опции за бришење на колачиња. Колачињата моѓете комплетно да ги избришете или само одточно одредена страна или автоматски по секоја сесија. Исто така повеќето модерни прелистувачи нудат таен/анонимен мод за посета на страни (Incognito/Private/Safe) преку кој сите ваши активности и колачиња не се запишуваат.